TUR CICLIST – 2019 – Ediţia a XX-a

0 0

Şcoala Gimnazială „Coresi”, Târgovişte desfăşoară
anual TURUL DE CICLISM,
eveniment care militează pentru un stil de viaţă sănătos, pentru practicarea sportului şi o relaţie responsabilă cu mediul înconjurător.
Primăria Municipiului Târgovişte şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa sunt parteneri şi susţinători fideli ai acestui eveniment încă de la prima ediţie.
Evenimentul se bucură de sprijin deosebit din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie – Serviciul Rutier, a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa şi a Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte.
Participanţii la Turul de ciclism, ediţia a XX-a, vor rula în ziua de 11 iunie 2019 atât în incinta Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte (orele 16 -17), cât şi pe străzile oraşului, în intervalul orar 18-19. Traseul propus este: Şcoala Gimnazilă „CORESI” Târgovişte – Bdul I.C. Brătianu – Bdul Regele Carol I -Bdul Mircea cel Bătrân – Strada Calea Domnească – Strada Constantin Brâncoveanu – Bdul Unirii – Strada Colonel Dumitru Băltăreţu – Bdul I.C. Brătianu -Şcoala Gimnazială „CORESI” Târgovişte.
Invităm alături de noi cadre didactice, elevi, părinţi, bunici, membri ai comunităţii care împărtăşesc aceeaşi opinie ca şi noi.
Sperăm ca acest tip de evenimente să aibă ecou în rândul cetăţenilor şi Târgoviştea să devină un oraş cu oameni activi şi responsabili atât cu propria persoană, cât şi cu mediul înconjurător.
Turul de ciclism, ediţia a XX-a este un proiect cu finanţare nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Târgovişte, din fondurile alocate pentru activităţi nonprofit de interes local.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AFIR finanţează prin PNDR 2020 cooperativele şi grupurile de producători

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale alocă fonduri, prin intermediul mai multor submăsuri din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare 2014 -2020 (PNDR 2020), pentru formele asociative dintre fermieri şi procesatori, respectiv cooperativele şi grupurile de producători. Până în prezent, AFIR a încheiat 32 de contracte de finanţare în valoare de 22,7 […]