Triunghiular lângă podul Mihai Bravu Bradul, două victorii din două meciuri

A.l.

sportPe terenul secund al stadionului Toma Panţu – Petrolul, a avut loc sâmbătă un triunghiular la care au participat trei echipe de Liga a 4-a: Petrolul Târgovişte (7, cu 29 p), Bradul Moroeni (4, cu 32 p) şi Unirea Cobia (10, cu 11 p).
S-au înregistrat rezultatele: Bradul Moroeni – Petrolul Târgovişte 1-0 (losif), Bradul Moroeni – Unirea Cobia 1-0 (losif), Petrolul Târgovişte – Unirea Cobia 1-1 (Tănase – Marin).
în debutul sezonului de primăvară, Bradul joacă acasă cu PAS Pucioasa, Petrolul cu Atletic Fieni (acasă), iar Unirea Cobia cu Recolta Gura Şuţii (deplasare).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU INDIAN WELLS Sorana Cîrstea a ajuns de două zile la Las Vegas, acolo unde va face câteva antrenamente alături de echipa Adidas

Aflată în plină pregătire pentru turneele de la lndian Wells şi Miami, Sorana Cîrstea a decis să se acomodeze cu SUA la Las Vegas, în cantonamentul echipei Adidas. A ajuns de două zile peste Ocean şi a şi început antrenamentele, alături de Darren Cahill şi Mats Merkel. Turneul de la […]