Published On: lun, ian. 21st, 2019

TREI VENIRI ŞI TREI PLECĂRI PENTRU CHINDIA

nichiduta.ro

Chindia Târgovişte a transferat trei jucători importanţi în această pauză competiţională. Echipa noastră i-a legitimat pe Mihai Neicuţescu, Bogdan Şandru şi Valentin Alexandru. Cei trei s-au alăturat deja lotului pregătit de Viorel Moldovan şi urmează să efectueze stagiul de pregătire centralizat de la Mogoşoaia.
Mihai Neicuţescu este un atacant în vârstă de 20 de ani care a mai jucat la Chindia şi în sezonul 2017-2018. Acesta a reuşit să înscrie 4 goluri pentru echipa alături de care a jucat şi barajul de promovare în Liga 1. La fel ca şi în stagiunea trecută, Neicuţescu a fost împrumutat de oficialii târ-govişteni de la Dinamo Bucureşti, semnând un contract valabil până la finalul campionatului.
Bogdan Şandru este fundaş, are 29 de ani, iar în turul campionatului a evoluat în Liga 1. Acesta a fost pus pe liber de cei de la Dunărea Călăraşi la finalul anului 2018. De-a lungul carierei, Şandru a mai trecut pe la echipe precum CSMS laşi, Pandurii Târgu-Jiu sau Universitatea Cluj. Fundaşul originar din Băicoi a semnat un contract valabil până în iunie 2020.
Valentin Alexandru este ultima achiziţie a Chindiei din această pauză competiţională. Atacantul în vârstă de 27 de ani a fost împrumutat de la Dunărea Călăraşi până la finalul acestui sezon, însă oficialii clubului nostru au posibilitatea să-l cumpere pe Alexandru după cele şase luni contract. Acesta a fost unul din jucătorii de bază care au ajutat-o pe Dunărea Călăraşi să promoveze stagiunea trecută, fiind desemnat golgheterul echipei, cu 24 de reuşite. În actuala ediţie a Ligii 1, noul jucător al Chindiei a înscris un gol. El a mai evoluat la echipele Pandurii Târgu-Jiu, Concordia Chiajna sau FC Clinceni.
Pe de altă parte, echipa noastră s-a şi despărţit de trei jucători în această pauză competiţională. Bogdan Vasile, Alin Manea şi Daniel Rogoveanu şi-au încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu Chindia Târgovişte. Sursa:
www.afcchindiatargoviste.ro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro