Trei tineri  sunt cercetați de polițiști pentru distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice 

Date:

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, trei tineri, în vârstă 18 și 19 ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Cei trei sunt cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și complicitate la infracțiunile de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din investigațiile efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, s-a stabilit că, noaptea de 14 spre 15 aprilie a.c., un tânăr de 18 ani, împreună cu alți doi tineri de 18 și 19 ani, s-ar fi deplasat în localitatea Aninoasa, la persoana vătămată, respectiv un tânăr de 18 ani, unde ar fi aruncat în porțile de acces în imobil cu un recipient ce conținea substanță inflamabilă, fiind provocate distrugeri.

Totodată, bănuiții ar fi adresat victimei amenințări cu acte de violență, iar prin acțiunile acestora ar fi adus atingeri demnității persoanei și ar fi creat o stare de temere, indignare și alarmare persoanelor aflate în imobil, precum și vecinilor.

Cei trei tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...