Trei noi cazuri de COVID-19 la Răcari, în total sunt 54 de cazuri COVID-19 la nivelul acestui oraş

0 0

Duminică,19.04.2020, DSP Dâmboviţa a recoltat din nou probe de la cinci angajaţi ai Centrului Medico-Social de la Răcari şi asta pentru că primele rezultate au fost neconcludente. Luni seară, rezultatele celor cinci probe au sosit, iar veşti nu sunt bune, alţi trei angajaţi de la Centru au fost confirmaţi cu COVID-19. Rezultatele testelor au venit în urmă cu scurt timp. Cele trei persoane au fost deja internate la Secţa Boli Infecţioase Târgovişte. Persoanele sunt asimptomatice. La acest moment, la nivelul oraşului Răcari sunt în total 54 de cazuri COVID-19. La Centrul Medico-Social Răcari sunt în total 51 de cazuri confirmate, 32 de bătrâni asistaţi şi 19 angajaţi.

Situaţia se complică la Răcari. Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu a solicitat autorităţilor responsabile testarea tuturor membrilor din familiile celor trei persoane infectate şi asta pentru că unii membrii din aceste familii lucrează în instituţiile publice din Răcari. Răspunsul a fost că nu se poate face testarea, mai ales că nu prezintă niciun semn.
Dacă autorităţile cu atribuţii în lupta cu COVID-19, nu vor face testarea şi celorlalţi contacţi ai persoane infectate este posibil ca întreg oraşul Răcari să devină un focar, în contextul în care vorbim despre 54 de cazuri COVID-19,confirmate şi fără să prezinte simp-tome.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Efectivele de poliţie care sunt în stradă s-au suplimentat cu mascaţi

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sunt prezenţi în teren şi acţionează pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile ordonanţelor militare.Activităţile se desfăşoară în sistem integrat alături de celelalte […]