TREI MEDALII PENTRU ATLETELE DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Evoluţii şi rezultate foarte bune pentru atletele Clubului Sportiv Târgovişte la ediţia din acest an a Campionatului Naţional Indoor pentru juniori 3 (U16), găzduit de Sala de Atletism din Bacău, la sfârşitul acestei săptămâni. Sportivele clubului nostru au încheiat competiţia cu fruntea sus şi au reuşit să urce de trei ori pe podiumul de premiere.
Ana Maria Balache s-a evidenţiat din plin la întrecerea din oraşul lui Bacovia, reuşind să cucerească două medalii. În proba de 400 de metri, la startul căreia s-au aflat 32 de concurente, atleta clubului nostru a devenit vicecampioană a României, după ce acele ceasului s-au oprit la 61.06. Pentru a intra în posesia argintului, Ana Maria a tras din greu pe durata întregii curse. În schimb, în proba de 60 de metri, promiţătoarea atletă a obţinut medalia de bronz.
O altă atletă a Clubului Sportiv care a urcat pe podium la Naţionalele Indoor de juniori 3 a fost Andreea Dinu. În cursa de 400 metri, sportiva noastră a obţinut medalia de bronz, după o evoluţie mai mult decât bună. Timpul său la finalul cursei a fost 61.81.
„Ne-am pregătit foarte bine pentru acest Campionat Naţional. Fetele s-au comportat excelent, iar rezultatele au fost pe măsură. Înaintea competiţiei vizam să urcăm măcar o dată de podium. Şi pentru noi a fost o surpriză câştigarea a trei medalii. Ţinând seama de rezultatele înregistrate la Bacău, putem spune că ne-am îndeplinit obiectivele la aceste Naţionale.
Ambele medaliate sunt două speranţe ale atletismului dâmboviţean care vor avea multe de spus în următorii ani. Le felicit pentru evoluţii, rezultate şi munca depusă în ultima perioadă. De asemenea, ţin să mulţumesc şi conducerii clubului care ne-a susţinut şi încurajat tot timpul”, a declarat Desdemona Banu Ionescu, antrenorul celor două sportive medaliate la Bacău pentru site-ul oficial al clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA TRMITE DOI JUCĂTORI LA EURO U21

Selecţionerul Adrian Mutu a anunţat lotul României U21 pentru turneul final Euro U21 din Ungaria şi Slovenia.România U21 se află în Grupa A, alături de Germania, Ţările de Jos şi Ungaria. Toate meciurile tricolorilor se vor disputa la Budapesta.Cei 23 de jucători convocaţi pentru EURO 2021 Portari: Andrei Vlad (FCSB), […]