TREI JUCĂTORI ŞI ANTRENORUL ACADEMICII CLINCENI, ÎN ECHIPA ETAPEI, DUPĂ MECIUL CU CHINDIA

Mihai ROŞOIU
0 0

PORTAR
David Lazar (Astra / 28 de ani / 7 jocuri) – A
avut cinci intervenţii decisive! A devenit un pilon de bază în echipa lui Bogdan Andone.
FUNDAŞI
Ante Puljic (Dinamo / 32 de ani / 7 jocuri) –
Readucerea croatului la Dinamo se dovedeşte a fi o mutare foarte bună făcută de conducătorii clubului, defensiva roş-albilor fiind mult mai solidă.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 35 de ani / 9 jocuri) – Şi-a arătat din nou clasa. Câştigă majoritatea duelurilor prin plasamentul foarte bun în teren.
Andrei Chindriş (FC Botoşani / 20 de ani / 16 jocuri) – Evoluţiile sale sunt în creştere de la meci la meci. S-a descurcat excelent, chiar dacă lângă el nu a mai fost experiementatul fundaş Andrei Miron. MIJLOCAŞI
George Merloi (Academica / 20 de ani / 8 jocuri, FOTO) – A fost jucătorul etapei! Este primul fotbalist eligibil pentru naţionala U 21 care marchează o triplă în acest sezon. Jonathan Rodriguez (FC Botoşani / 29 de ani / 17 jocuri) – A depus un efort fantastic pe toată durata jocului. A blocat excelent multe dintre atacurile adverse şi, din postura de căpitan, a coordonat excelent jocul echipei. Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 33 de ani / 17 ani) – A controlat centrul terenului, unde a recuperat multe mingi şi a participat la construcţia fazelor ofensive. Alexandru Buziuc (Academica / 25 de ani / 17 jocuri) – A făcut un meci foarte bun. A contribuit la victoria ilfovenilor cu un gol şi o pasă decisivă.
ATACANŢI Constantin Budescu (Astra / 30 de ani / 11 jocuri) – A contribuit cu o nouă pasă de gol la victoria Astrei, a cincea în ediţia curentă şi a 54-a în 180 de jocuri disputate în principala competiţie internă.
Slavko Perovic (Dinamo / 30 de ani / 7 jocuri) – Şi-a trecut numele pe tabelă pentru a doua rundă la rând. De această dată a finalizat cu capul centrarea foarte bună expediată de Dan Nistor.
Jakub Vojtus (Academica / 26 de ani / 17 jocuri) – Este un vârf de careu clasic, bun la finalizare şi cu devieri utile pentru colegi. A înscris un gol şi a pasat decisiv la alte două reuşite izbutite de gruparea din Clinceni.
ANTRENORUL ETAPEI
Ilie Poenaru (Academica / 43 de ani) – A
pregătit perfect duelul cu Chindia şi a reuşit o victorie importantă, graţie căreia Academica a părăsit locurile retrogradabile. A fost pentru prima dată în ultimii trei ani când o nou-pro-movată a înscris de cinci ori într-o partidă din CASA Liga 1

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OBSERVATORII ETAPEI A 20-A DIN LIGA I

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK SPORT / PLUS, DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT. Vineri, 6 decembrie Ora 20.30 FCSB – Gaz Metan Mediaş, Arena Naţională – Bucureşti. OBSERVATOR: Mircea Călin (Bucureşti). Sâmbătă, 7 decembrie Ora 18.00 Chindia Târgovişte – Politehnica Iaşi, stadion Ilie Oană – Ploieşti. OBSERVATOR: […]