TREI JUCĂTOARE ȘI ANTRENORUL DE LA CSM TÂRGOVIȘTE, ÎN ECHIPA ETAPEI LA VOLEI FEMININ

Date:

Echipa etapei a doua în Divizia A1, la feminin, propune fete de la patru formații. CSM Târgoviște, care a reușit succesul rundei, câștigând la Lugoj, 3-2, și-a luat partea, cu trei jucătoare, plus antrenorul Branko Gajic.

Campioana Volei Alba Blaj are și ea două jucătoare în echipa rundei, iar CSM București și CSM Constanța câte una.

ARIANA PÎRV (CSM Târgoviște). Venită în această vară la Târgoviște, extrema oaspetelor a contribuit cu 22 de puncte la succes. A avut un procentaj în atac de 39%. 50% din mingile recepționate au fost jucate bine de Ariana care a avut un plus și la serviciu.

NNEKA ONYEJEKWE (Volei Alba Blaj). Nneka își continuă evoluțiile excelente după revenirea la Blaj. MVP-ul Supercupei României, centrul campioanei a reușit 14 puncte, cu 4 ași și un procentaj pe atac de 48%. A și servit foarte bine.

FINE MARTINEZ GREISY (CSM Constanța). Cubaneza a reușit cele mai multe puncte în victoria echipei sale împotriva Coronei. 27 de puncte pentru Martinez, un as, și un procentaj în atac de 47%.

PETYA BARAKOVA (CSM Târgoviște). Coordonatoarea naționalei Bulgariei a avut o evoluție foarte bună și a dat siguranță echipei cu pasele sale. A reușit 5 puncte, între care trei blocaje. A și servit foarte bine!

CHLOE MEYER (CSM Târgoviște). Centrul francez a reușit 9 puncte, între care 2 blocaje, și a avut un procentaj în atac de 54%.  A pus presiune pe adversar la serviciu, echipa sa reușind multe puncte în aceste rotații.

GUEWE DIOUF (CSM București). 16 puncte aduse de extremă la succesul CSM București, între care 2 blocaje. A avut un procentaj de atac de 54%

BRITT RAMPELBERG (Volei Alba Blaj). Liberoul belgian a jucat doar pe faza de apărare, însă a dat recital pe teren. A scos foarte multe mingi imposibile și a contribuit din plin la victoria cu CSO Voluntari. Procentajele mici de atac ale jucătoarelor oaspete i se datorează și ei.

BRANKO GAJIC (CSM Târgoviște). Debutul tehnicianului sârb pe banca târgoviștencelor este unul excelent. A doua victorie are însă o importanță dublă, venind împotriva unei echipe contracandidate la podium, CSM Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat fosta soție 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea...

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru...

Pericol de înec în lacurile de acumulare și cursurile de apă

Vă reamintim că scăldatul în lacurile de acumulare și...