TREI JUCĂTOARE DE LA CSM TÂRGOVIȘTE ÎN ECHIPA ETAPEI LA VOLEI FEMININ

Date:

Când bați campioana la ea acasă, în cel mai spectaculos meci al acestui început de campionat, e normal să ai cele mai multe jucătoare în echipa etapei. Asta s-a întâmplat cu CSM Târgoviște care le trimite în formația rundei pe Pîrv, Barakova și Ciucu. Plus antrenorul Branko Gajici, care s-a obișnuit deja cu acest rol.

Corona Brașov a reușit și ea un rezultat fantastic și s-a întors cu două puncte de la Lugoj. În aceste condiții, în echipa etapei și-au făcut apariția în premieră, în acest sezon, Străchinescu, Ariton și Rus.

Alături de tripleta de la Târgoviște și Brașov, a mai prins echipa centrul Denisa Ionescu, cu cifre spectaculoase în ultima etapă, pentru echipa sa CSO Voluntari.

Extremă: ARIANA PÎRV (CSM Târgoviște). A doua oară în echipa etapei după apariția din runda a doua,  Arina își continua evoluțiile foarte bune după transferul la Târgoviște. A reușit cele mai multe puncta la Blaj (26), dintre care 3 blocaje. A servit foarte bine și a avut o recepție pozitivă de 44% cu 25% excelentă.

Coordonator: PETYA BARAKOVA (CSM Târgoviște). Ridicătoarea etapei pentru a treia oară consecutiv, Petya a avut momente strălucitoare. A făcut 5 puncte, dintre care trei blocaje și un as, dar rolul ei de coordonatoare și l-a îndeplinit din plin. Când Petya nu a jucat la nivel înalt, Târgoviște a pierdut seturile.

Libero: ALEXANDRA CIUCU (CSM Târgoviște). Incredibilă în faza defensivă, Alexandra le-a exasperat pe adversare cu mingile salvate in extremis. O evoluție încântătoare, liberoul dâmbovițean a avut o preluare foarte bună: 68% recepție pozitivă și 50% recepție excelentă.

Opus: SIMINA STRĂCHINESCU (Corona Brașov). Simina s-a simțit excelent la Lugoj, acolo de unde a ajuns la Brașov. Cifre foarte bune pentru o jucătoare care evoluează din ce în ce mai bine. 24 de puncte, dintre care 6 blocaje și 4 ași!  A servit de nu mai puțin de 29 de ori, pe serviciul ei reușindu-se cele mai multe puncte. Procentajul în atac 41%.

Centru: DIANA ARITON (Corona Brașov). Turn de control în apărarea brașoveană, dar eficace și în atac. Și-a trecut în cont 18 puncte dintre care 3 blocaje. A avut un procentaj în atac de 60%.

Centru: DENISA IONESCU (CSO Voluntari). Denisa își face și ea apariția în topul etapei pentru prima dată. Și în cazul ei cifre foarte bune. 18 puncte, dintre care 4 blocaje și 3 ași! Iar la mingile jucate de pe fileu, una singură nu a atins podeaua. 11 din 12, procentaj de 92%, cifre care spun totul de verva centrului de la Voluntari.

Extremă: RAMONA RUS (Corona Brașov). A treia piesă de bază în puzzle-ul Brașovului, în victoria de la Lugoj, Ramona a terminat meciul cu 16 puncte, dintre care un blocaj. A avut 39% procentaj de reușită în atac, iar pe recepție 46% pozitiv și 19% excelent. Aici mai are de lucrat!

Antrenor: BRANKO GAJIC (CSM Târgoviște). Branko este tehnicianul etapei pentru a treia oară consecutiv. Acest lucru se vede în clasament, CSM Târgoviște fiind singura formație neînvinsă în primele patru etape. Merituoasă evoluția dâmbovițencelor care au învins Lugoj, Voluntari, iar acum Blaj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Panică și groază, o casă a fost cuprinsă de flăcări 

Pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui...

Șoferii trebuie să fie foarte atenți când  temperatura trece de 35 de grade Celsius

Aceștia trebuie să își adapteze limita de viteză în...

Incendiu puternic între localitățile Perșinari și Raciu

Un incendiu de vegetație a izbucnit ieri,  între localitățile...

Jandarmeria Dâmbovița este mandră de rezultatele jandarmului Constantin Rizea 

Plutonierul-adjutant șef Constantin Rizea a primit din partea primarului...