Trei bărbați cercetați de polițiștii pentru distrugerea a două autoturisme 

1 0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că un autoturism a fost distrus, iar două persoane au fost agresate.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, a reieșit faptul că, în noaptea de 12 spre 13 iunie a.c., în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Dumbrava, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani, ar fi agresat fizic trei persoane, fiind provocate distrugeri asupra a  două autoturisme.

Totodată, aceștia ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Precizăm că două dintre persoanele vătămate au fost transportate la spital.

Pe parcursul zilei de 16 iunie, față de unul dintre bărbați a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar față de ceilalți doi s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia au fost prezentați pe17 iunie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, 24 de ore din 24 de ore în  stradă 

În perioada 17-19 iunie a.c., efectivele poliției dâmbovițene au fost prezente la datorie.  Măsurile de ordine şi siguranţă publică au fost  asigurate alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu. Polițiștii au fost prezenți și în zonele unde au fost  organizate manifestări publice/ cultural-artistice, pentru desfășurarea unor activități de informare […]