Trei ani de la asumarea opoziției politice interne față de Liviu Dragnea

Ciudată coincidență, Liviu Dragnea a acordat primul interviu public de la ieșirea din pușcărie, unui post național de televiziune, la trei ani de la difuzarea în spațiul public a scrisorii deschise semnate de mai mulți lideri PSD. Un document prin care aceștia semnalau gravele derapaje politice ale liderului care a tras partidul la cele mai joase cote din istorie:
„Un moment peste care nu vreau să trec: alaltăieri, s-au împlinit 3 ani de la apariția în spațiul public a scrisorii deschise pe care eu, alături de Gabriela Firea și Paul Stănescu, am semnat-o, privind starea Partidului Social Democrat de la acel moment. O scrisoare-manifest care a provocat excluderea mea din PSD.
Ce pot să spun acum este că a fost un exercițiu util pentru viață ce s-a întâmplat după acel moment, pentru că mi-a filtrat foarte bine lumea din jurul meu. S-au cernut caracterele și i-am descoperit pe mulți. Aforismul lui Titu Maiorescu, perfect valabil: „În politică nu există prieteni, există numai prieteni politici”.
Nu regret nicio secundă demersul de acum 3 ani. Mai întâi, pentru motivul de mai sus, iar apoi pentru că tot ce am scris atunci s-a confirmat până la ultima virgulă. Aveam dreptate, așadar. Cum s-au pliat și răsucit și înfășurat alții, apoi, fructificând momentul, e altă discuție”, a scris Adrian Țuțuianu pe pagina sa de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CARMEN TOCALĂ E PREȘEDINTELE FRB ÎN MOD OFICIAL

În Arena FRB din Capitală, a avut loc Adunarea Generală ordinară de Alegeri a Federației Române de Baschet, la ședință fiind prezenţi 118 delegați ai structurilor sportive cu drept de vot, dintr-un total de 123. Pentru această Adunare Generală ordinară de Alegeri au fost convocate 284 de structuri sportive, afiliate […]