Transport gratuit pentru aproape 6000 de elevi care învață în Târgoviște

Date:

Modernizarea transportului public local târgoviștean, prin achiziția de autobuze noi, construirea de autogări , modernizarea stațiilor de traseu și a coridoarelor de transport, dar și extinderea traseelor au avut ca efect o creștere spectaculoasă a numărului celor care optează pentru a beneficia de acest serviciu. Un aspect important, anume creșterea numărului de elevi care călătoresc gratuit la școală sau spre casă a fost reliefat de primarul Cristian Stan:

„Aproape 6000 de copii care învață în Târgoviște au optat deja să beneficieze, luna aceasta, de transport gratuit atunci când folosesc autobuzele operatorului târgoviștean!
Gratuitatea are în vedere toți copiii care învață în Târgoviște, indiferent de domiciliu și se aplică atât pe traseele din oraș, cât și pe traseele din afară orașului, operate de către transportatorul Primăriei Târgoviște!
Autobuze noi Mercedes-Benz Citaro Hybrid, condiții de transport decente, punctualitate, reprezintă tot atâtea argumente pentru a folosi transportul local!”- a declarat primarul municipiului Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...