Transformări radicale la Școala Tudor Vladimirescu

1 0

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și administratorul public Gabriel Boriga au fost pe   șantierul care are ca obiect extinderea, reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”. Este unul dintre cele mai mari  proiecte,  care va transforma această  unitate de învățământ de o manieră  totală, investiția  ridicându-se la  22.487.266, 06 lei,  fonduri europene nerambursabile!

În linii mari, proiectul are patru cinci componente principale: reabilitarea integrală a corpului principal-înlocuire tâmplărie; refacerea instalației electrice; înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; anvelopare; finisaje interioare si exterioare; modernizare grupuri sanitare; sistem de supraveghere video; sistem de comunicare audio.

Reabilitarea sălii de sport prin supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică, anvelopare, înlocuire tâmplărie. Construire sală de festivități și corp administrativ. Amenajarea curții și a bazei sportive: asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip.

Unitatea de învățământ va beneficia si de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sală de mese, dotări sală de sport, dotări cabinete școlare.

„Este cel mai mare proiect care a vizat vreodată infrastructura educațională a Municipiului Târgoviște, un proiect cu o valoare de aproximativ 22 de milioane de lei, prin care această unitate de învățământ este transformată total”-a spus primarul Cristian Stan care a enumerat printre facilități și sala de festivități, cu peste 600 de locuri, corpul nou de clădire cu șapte săli de clasă,   laboratoare, cabinete, cancelarie, totul la cele mai ridicate standarde.

Este a treia școală gimnazială din Târgoviște care este refăcută și extinsă în cadrul actualului program european de finanțare, alături de Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială „Matei Basarab”, proiecte finalizate la această dată.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Curtea de Arbitraj - recunoaștere internă și internațională, rapiditate, confidențialitate și costuri reduse

Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița este o instituţie permanentă de arbitraj, fără personalitate juridică, independentă în exercitarea atribuţiilor ce îi revin. Este organizată şi funcționează în conformitate cu Legea camerelor de comerţ din România nr. 335/2007, cu modificările şi completările ulterioare, cu […]