TRANSFORMAREA TÂRGOVIȘTEANULUI ANDREI VLAD

Date:

Transformarea fizică incredibilă a lui Andrei Vlad (23 ani), portarul de la FCSB care începând cu luna martie a anului 2022 a devenit o eternă rezervă la gruparea roș-albastră. Târgovișteanul, care i-a cedat postul de titular lui Ștefan Târnovanu, e greu de recunoscut, după ce și-a lăsat cioc și părul mai lung. Cum a fost surprins pe rețelele de socializare.

Andrei Vlad, eterna rezervă de la FCSB, așteaptă cu nerăbdare să i se termine contractul cu gruparea roș-albastră, pentru a semna cu o altă formație și a primi din nou oportunitatea de a juca.

Înțelegerea goalkeeperului cu FCSB va ajunge la final în decembrie 2024, după cum a dezvăluit Meme Stoica, astfel că din vară va putea deja să semenze gratis cu orice club își dorește, scrie prosport.ro.

Dacă tot va fi un an al schimbărilor pentru el, Andrei Vlad a decis să recurgă la câteva modificări și din punct de vedere al aspectului fizic. Așa cum se poate vedea într-o fotografie postată pe rețelele de socializare de portar și de colegul Octavian Popescu, Andrei Vlad și-a lăsat cioc și părul considerabil mai lung.

Imaginea a fost încărcată pe internet sub forma unui „story”, iar postarea a fost distribuită atât de Andrei Vlad, cât și de Tavi Popescu, un alt dâmbovițean care joacă pentru lidera Superligii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...