Tragedie pe DN 72

1 0

Accident pe DN 72, între localitaţile Şuţa Seacă şi Picior de Munte, din judeţul Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani a murit după ce a intrat cu BMW-ul într-un TIR. Şoferul autocamionului are o teorie şocanţă. Acesta susţine că tânărul a intrat intenţionat cu maşina pe contrasens.    Tânărul de 19 ani, care se afla la volanul unui BMW, venea dinspre Găeşti şi, la un moment dat, din spusele celuilalt şofer, a stins farurile şi a intrat pe celălalt sens, unde s-a ciocnit violent de un TIR încărcat cu pavele din ciment.   „A venit pe contrasens şi a intrat în mine. Nu există niciun fel de urmă de frânare.    A stins farurile, a intrat pe contrasens şi a intrat sub mine. Nu depăşea pe nimeni, a vrut să se sinucidă.    Ce o fi avut, el ştie”, a povestit şoferul TIR-ului.  Din nefericire, tânărul n-a mai putut fi salvat de medicii ajunşi la faţa locului, rănile sale fiind extrem de grave.   Şoferul decedat se afla singur în maşină şi în urma impactului extrem de violent a rămas încarcerat în maşină.

„La locul evenimentului ne-am deplasat cu două autospeciale de descarcerare. Am găsit un autoturism care a avut un impact frontal, din care a rezultat decesul conducătorului din autoturismul BMW”, a declarat plt aj. Prodan Adin, şef Gardă Intervenţie, ISU Dâmboviţa.   Se pare că acesta conducea maşina unui agent de poliţie, tatăl iubitei sale. Cunoscuţii tânărului exclud însă posibilitatea unei sinucideri. Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR PENTRU CREȘTEREA GRADULUI DE SIGURANȚĂ RUTIERĂ

Peste 40.000 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 3.888 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii din cadrul Direcției Rutiere și Direcției de Ordine Publică – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu polițiști din cadrul unităților teritoriale de poliție, în urma unor acțiuni desfășurate pentru creșterea […]