Traficul infernal care sufocă oraşul Găeşti, trebuie eliminat

Traficul infernal care sufocă oraşul Găeşti, trebuie eliminat, iar acest lucru se poate face doar prin crearea unui drum de legătură între viitorul Drum Expres Valahia şi DN7. Pe lângă avantajele date de scurtarea timpilor celor care nu vor mai fi blocaţi în ambuteiajele din Găeşti, sănătatea oamenilor este protejată prin diminuarea noxelor emise de numărul mare de maşini care, în lipsa unei alte variante, sunt obligate să intre în oraş.
Astfel, la iniţiativa preşedintelui CJ Dâmboviţa, împreună cu consilierul judeţean lonuţ Săvoiu, dar şi cu directorul general al Direcţiei de Infrastructură Locală, Dinu Vasile, a fost la Găeşti pentru a stabili cu primarul oraşului, Grigore Gheorghe, posibilele trasee ale acestui nou drum de legătură a drumului expres cu DN7. Au fost identificate deja două variante de lucru, iar traseul optim va fi stabilit de către specialiştii Consiliului Judeţean în colaborare cu cei ai Primăriei Găeşti pentru completarea variantei de ocolire a Oraşului Găeşti. Şi totul cu bani europeni, fără niciun cost pentru primărie!
Luni, în şedinţa Consiliului Judeţean, voi veni şi cu o propunere de asociere între Consiliu şi Primăria Găeşti, astfel încât, în cel mai scurt timp, să începem lucrul la documentaţia necesară realizării unei investiţii de acest gen.
Avantaje: reducerea traficului în oraşul Găeşti; reducerea timpilor de transport pentru mărfuri şi persoane; mutarea traficului greu în afara oraşului va reduce poluarea şi va diminua numărul accidentelor; atragerea de noi investitori ca urmare a creşterii accesibilităţii zonei urbane Găeşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pandemia nu a stricat magia sărbătorilor de iarnă la Răzvad

Luna decembrie este poate perioada anului cea mai îndrăgită de copii, mai ales dacă ne gândim la dimineaţa în care aceştia vor găsi sub brad cadourile lui Moş Crăciun.Chiar dacă vremurile sunt destul de dificile în contextual crizei COVID-19, care ne dă mari bătăi de cap iar restricţiile trebuie respectate […]