Trafic restricţionat sâmbătă şi duminică, pe Bulevardul Brătianu

Întrucât vor începe lucrările conexe care preced construcţia efectivă a viitorului mall din zona UM Gară, odată cu realizarea gropilor de poziţie pentru racordarea la sursa de alimentare cu energie electrică a obiectivului, a anunţat primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan. În zona Bulevardului I.C. Brătianu, la trecerea la nivel cu calea ferată, vor fi poziţionate conductele prin care va trece cablul subteran de mare putere, în lungime de 1,6 kilometri, urmând să fie dispuse restricţii de trafic. Sâmbătă va fi închis traficul rutier pe unul dintre sensurile de mers şi va fi îngropată conducta, astfel încât duminică să fie executate operaţiuni similare pe celălalt sens.
Primarul Cristian Stan a mai spus că a convenit cu constructorul ca aceste lucrări să dureze maxim trei zile şi a oferit şi alte amănunte cu privire la proiectul de reamenajare a zonei. Se urmăreşte demolarea garajelor şi lărgirea Str. Neagoe Basarab, pentru a asigura o legătură între Bulevardul Brătianu şi mall dar o străpungere a terasamentului căii ferate, pentru amenajarea unei ieşiri din Aleea Trandafirilor în Str. Neagoe Basarab.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pro România va solicita reducerea subvenţiilor pentru partidele parlamentare

De acum senatorul Pro România Adrian Ţuţuianu a declarat într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii formaţiunii vor veni cu amendamente la bugetul de stat. Unul dintre acestea se va referi la reducerea subvenţiilor acordate partidelor parlamentare, susţinând că este imoral ca partidele să ia 35-36 de milioane de euro pe […]