Trafic îngreunat miercuri dimineața în Târgoviște

0 0

După ploaia înghețată din noaptea de marți spre miercuri, poleiul a pus stăpânire pe Târgoviște. S-a putut totuși circula în condiții mulțumitoare în oraș, datorită intervenției prompte, de la primele ore ale dimineții, a personalului și utilajelor de la Direcția de Salubrizare. În mod firesc, prioritară a fost împrăștierea materialelor antiderapante pe arterele principale ale orașului. S-a dat cu sare și pe trotuoare dar au fost semnalate totuși numeroase cazuri de  persoane care au alunecat și s-au ales cu contuzii serioase pe urma căzăturilor.

Atenție la polei!

Începând cu ora 02.00, în municipiul Târgoviște se acționează pentru combaterea poleiului, atât pe partea carosabilă, cât și pe trotuare!

Circulați cu mare grijă!”-a scris primarul Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PNL ia ALDE la remorcă

Cu imaginea bine șifonată după scandalurile din toamna trecută și credibilitatea puternic erodată după doi ani de guvernare în pandemie, PNL caută să strângă rândurile și flutură steagul sub care speră să adune toate formațiunile politice de dreapta. S-a vorbit mult timp despre o fuziune cu PMP dar, oarecum surprinzător, […]