Trafic auto cu restricţii pe Strada Mihai Bravu

Întrucât încep lucrările de modernizare pe Strada Mihai Bravu, intră în vigoare şi restricţii în ce priveşte traficul auto. Într-o primă etapă se va interveni pentru înlocuirea reţelei de gaze naturale şi, după circa 30 de zile, se va trece la amenajarea trotuoarelor şi a căii de rulare.
Legat de managementul traficului, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a spus că „dimineaţa, după ora 8.30, se va închide un sens. Se va intra în oraş pe această arteră, dar se va ieşi spre Pucioasa exclusiv pe Bulevardul Eroilor. După orele 17.30- 18.00, strada se va redeschide pe ambele sensuri”.
A fost aleasă această perioadă pentru că elevii intră în vacanţă şi valorile de trafic vor fi mai reduse, termenul de finalizare al proiectului fiind sfârşitul lunii iulie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

375 locuri de muncă disponibile în această săptămână

In baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate în această săptămână 375 de locuri de muncă, din care 20 pentru persoanele cu studii superioare, 293 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 62 de posturi pentru muncitorii necalificaţi. Din prima categorie angajatorii caută: agent turism; consilier orientare […]