Tradiția merge mai departe: Primăria a premiat 27 de „cupluri de aur”

0 0

Cum se întâmplă la fiecare eveniment important, și la această ediție a „Zilelor Cetății” executivul Primăriei Târgoviște a premiat statornicia și longevitatea de cuplu.
La Teatrul „Tony Bulandra” au fost sărbătorite 27 de perechi – tot atâtea exemple de cumpătare și înțelegere, care timp de 50 de ani au răzbit prin momente mai bune sau mai puțin bune.
În numele administrației locale, premierea a fost făcută de primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, administratorul public, Gabriel Boriga și Marcela Iordache, directorul DAS. Sărbătoriții au primit diplome, flori și cadouri.”La mulți ani! Este un moment foarte drag nouă, pe care îl organizăm an de an cu ocazia „Zilelor Cetății”, și anume recunoștința pe care noi ne-o arătăm față de cei care mai bine de 50 de ani, prin înțelegere, dragoste, puterea de a trece peste toate încercările vieții, ne oferă un veritabil model de viață. Ne face o bucurie deosebită să vă oferim un simbol al recunoștinței noastre. La mulți ani atât de ziua orașului, cât și pentru faptul că sărbătoriți 50 de ani de căsătorie, câteva dintre cupluri sărbătorind chiar în aceste zile, chiar pe 8 septembrie, de Ziua orașului, 50 de ani de căsătorie”, le-a transmis primarul Cristian Stan sărbătoriților.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tineretul PRO România -o componentă majoră în efortul politic de reconstrucție a partidului

La Eforie Nord a avut loc Școala de Vară a Tinerilor PRO România, cu participarea unor lideri importanți ai partidului, între care și prim-vicepreședintele Adrian Țuțuianu.„Una dintre cele mai consistente discuții din interiorul partidului, o dezbatere deschisă despre reconstrucția partidului, despre nevoia de organizare, despre asumarea unor valori foarte clare […]