Topul Firmelor Dâmboviţene – eveniment organizat cu respectarea constrângerilor specifice stării de alertă

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa celebrează performanţele mediului de afaceri, în cadrul Galei Topul Firmelor din judeţul Dâmboviţa, ediţia a XXVII – a. Această ediţie marchează şi împlinirea a 30 de ani de la reînfiinţarea în sprijinul comunităţii de afaceri dâm-boviţene, ani în care, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa a devenit un Club de Afaceri, susţinând şi reprezentând interesele, atât ale membrilor săi, cât şi ale întregii comunităţi de business.
Clasamentul Topul Firmelor din judeţul Dâmboviţa este realizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente şi unitare la nivel naţional, implementată de Camerele de Comerţ în toate judeţele ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 311 locuri de muncă vacante

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 311 locuri de muncă.Cu studii superioare, angajatorii au nevoie de inginer energetician, consilier orientare în carieră, consilier juridic, formator, director vânzări, inginer construcţii civile, inginer proiectant instalaţii.Pentru […]