TOLERANŢĂ ZERO FAŢĂ DE CRIMINALITATE

Poliţia Română a efectuat 98 de percheziţii domiciliare pentru combaterea infracţionalităţii, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale şi protejarea comunităţii de activităţile ilegale.
Percheziţiile au fost efectuate sub supravegherea procurorilor de la unităţile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri, trafic de persoane, contrabandă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pornografie infantilă, constituirea unui grup infracţional organizat, înşelăciune, fals şi uz de fals.
De asemenea, sunt cercetate fapte penale de şantaj, abuz în serviciu, proxenetism şi furt calificat. Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.
Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.
Activităţile se desfăşoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracţionalităţii de orice fel şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vaccinarea gratuită anti-HPV va fi extinsă şi la fetele şi băieţii de peste 14 ani

Ministrul Sănătăţii a anunţat că săptămâna aceasta va face toate demersurile pentru extinderea vaccinării gratuite anti-HPV la fetele şi băieţii de peste 14 ani.Campania de vaccinare gratuită anti-HPV a fost reluată în ianuarie 2020.Ministerul Sănătăţii a început vaccinarea gratuită împotriva HPV începând din luna ianuarie 2020, după ce primele 20.000 […]