Toate şcolile din judeţ încep săptămâna cu prezenţă fizică la ore

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, în săptămâna 7-11 iunie, toţi elevii şi preşcolarii din Dâmboviţa îşi vor desfăşura activitatea în format clasic, cu prezenţă fizică la cursuri.
„Toate unităţile şcolare sunt în scenariul I, iar cazuri noi de infectare cu coro-navirus în rândul elevilor şi profesorilor nu s-au înregistrat săptămâna aceasta”, a precizat inspectorul şcolar general Cătălina Homeghiu.
în altă ordine de idei, vineri a fost ultima zi de înscriere la Examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară 2021. Potrivit aceleiaşi surse, în Dâmboviţa s-au înscris 3101 candidaţi, din care 513 din seriile anterioare. Raportat la situaţia de anul trecut, când au fost contabilizaţi 3669 candidaţi înscrişi, numărul este mai mic cu aproape 20%.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Procedura prin care pot face rapelul în ţară persoanele vaccinate cu prima doză în stăinătate

Persoanele care au făcut o doză de vaccin contra coronavirusului în străinătate pot să o primească pe a doua în România, însă trebuie să anunţe dinainte centrul unde vor să se vaccineze, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).Astfel, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor români […]