Tinerii nu s-au înghesuit la Bursa Locurilor de Muncă dedicată lor

Ş.E.

bursa locurilor de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, a organizat ieri, la Clubul Studenţilor din Târgovişte, începând cu ora 10.00, Bursa Locurilor de Muncă pentru Tineret.
La eveniment au participat 26 de agenţi economici dintre cei 156 contactaţi, iar la dispoziţia celor 295 de participanţi s-au aflat 159 de locuri de muncă vacante. Cu acest prilej, 74 de persoane au fost selectate în vederea încadrării, iar 8 (coafor, şofer, electrician, motostivuitorist şi 4 muncitori necalificaţi) au fost angajaţi începând cu data de ieri.
„Bursa de astăzi este organizată la cererea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret”, ne-a declarat Constanţa Anghel, director AJOFM Dâmboviţa. „Locurile de muncă puse la dispoziţie de angajatorii contactaţi de noi sunt atât pentru persoane cu studii superioare, cât şi pentru cei cu studii medii sau necalificaţii. Pentru cei cu studii superioare, avem ingineri mecanici, ingineri constructori, economişti, pentru cei cu studii medii sunt disponibile locuri în activităţi mai diversificate -domeniul alimentar, turism, de asemeni construcţii. Avem pregătit şi un stand cu formare profesională -AJOFM Dâmboviţa fiind acreditată în 26 de meserii. Considerăm că orice calificare este o şansă în plus pentru angajare”, a mai precizat Constanţa Anghel.
Următorul eveniment de acest gen va avea loc în data de 24 mai 2013 şi se adresează cu preponderenţă studenţilor. (Ş.E.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anul şcolar 2013-2014 aduce: PROGRAME ŞCOLARE NOI PENTRU CLASA PREGĂTITOARE ŞI CLASA ÎNTÂI

Noua programă şcolară pentru clasa I, care va intra în vigoare începând cu anul şcolar următor, conţine schimbări importante. Una dintre noutăţi este aceea că se reintroduc adunările şi scăderile cu trecere peste ordin la clasa I, după ce au fost scoase din programă timp de mai mulţi ani. Astfel, […]