Tinerii  dâmbovițeni sunt foarte bine pregătiți în fața posibilelor amenințări!

Date:

Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița, a transmis un mesaj de încurajare participanților la concursul ,,Învăț să mă protejez”.

Acest  eveniment este organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița,  în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița și în colaborare cu Arhiepiscopia Târgoviștei, Penitenciarul Mărgineni și Biblioteca Județeană I.H. Rădulescu Dâmbovița. 

Instituția Prefectului este preocupată permanent ca tinerii să conștientizeze pericolele pe care le presupune consumul de droguri, să cunoască modalitățile prin care pot gestiona situații de conflict, dar și care sunt consecințele bullyngulu

” Mă bucur că în acest proiect au fost implicați elevi din Colegiile Naționale ,,Nicolae Titulescu ” Pucioasa, ,, Ienăchiță Văcărescu ” Târgoviște, „Constantin Carabella” Târgoviște și „Vladimir Streinu” din Găești.

Am putut observa că instituțiile implicate în acest proiect și-au îndeplinit toate obligațiile la cel mai înalt nivel. 

 Pentru a-i proteja pe tineri – avem obligația să ne unim forțele pentru a-i informa corect și de fiecare dată când simțim că situația o cere sau când lucrurile scapă de sub control.

Felicitări tinerilor participanți și profesorilor coordonatori!”, a transmis prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...