„TINERI (IN)FORMAŢI” privind prevenirea consumului de alcool, tutun şi droguri

In perioada 25.09 -13.11.2020, la nivelul judeţului Dâmboviţa, este implementat un proiect de tineret de tradiţie denumit „Tineri (IN)formaţi”, rezultat al unei bune colaborări între Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.
Scopul proiectului este de a menţine la un nivel redus consumul de alcool, tutun şi droguri în rândul populaţiei şcolare din judeţ cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani, prin activităţi de prevenire de tip „peer-education” desfăşurate de voluntarii antidrog.
Activităţile principale ale proiectului vizează selectarea şi formarea unui grup de 20 de voluntari antidrog în domeniul prevenirii consumului de droguri şi realizarea de către aceştia a unor activităţi specifice de prevenire la clasele de elevi din care provin, cu respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu SARS-COV-2.
Sesiunea de instruire teoretică a voluntarilor s-a desfăşurat pe durata a trei zile (02-04.10.2020) în Moroeni, judeţul Dâmboviţa.
Proiectul de tineret „Tineri (IN)formaţi” este iniţiat şi finanţat de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mai multe clase de la şcolile Coresi, Brătescu-Voineşti şi Colegiul Cantacuzino intră în scenariul roşu!

A fost emisă Hotărârea nr. 48 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prin care a fost instituită încadrarea integrală în scenariul 3 (roşu) de funcţionare pentru şcolile gimnaziale Ulmi şi Ocniţa.Exclusiv online vor funcţiona mai multe clase de la Liceul Spiru Haret. Probleme sunt şi la Colegiul Naţional Constantin […]