TINERELE ARBITRE, LA UN WORKSHOP ORGANIZAT DE FRF

Date:

În perioada 27-29 mai, Comisia Centrală a Arbitrilor a organizat Women’s Workshop 2024, un proiect nou realizat cu sprijinul FRF în care reprezentante ale arbitrajului feminin de la nivel județean, categoriile 1 și 2, au trecut printr-un proces de testare și instruire.
Evenimentul a fost deschis de președintele CCA, Kyros Vassaras, iar printre invitații speciali s-au numărat arbitrii internaționali Alina Peșu și Daniela Constantinescu.

Au participat la workshop 34 de arbitri femei, obiectivul principal al acțiunii fiind de identificare a talentelor, dar și conștientizarea tinerelor de oportunitățile pe care le au de a-și continua activitatea în arbitraj și de a promova în categoriile superioare.

S-a pus accentul pe elementele teoretice, dar și pe pregătirea fizică, deplasarea în teren, mai multe dintre module fiind dedicate temelor practice, pe terenul de joc.

”Comisia Centrală a Arbitrilor, cu sprijinul FRF, a organizat după o pauză de câțiva ani, un workshop dedicat exclusiv arbitrilor femei, de la nivelul județean, pentru a le cunoaște, pentru a le motiva. Prin interacțiunea cu arbitrii femei de elită din România și cu membrii CCA, prin intermediul temelor prezentate, ne dorim ca retenția arbitrilor femei în fenomen să crescă în perioada următoare”, a spus Irina Mîrț, membru CCA, responsabilă cu arbitrajul feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...