Timp de trei zile, în Parcul Mitropoliei, s-a desfăşurat Festivalul Toamnei

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, a organizat, în perioada 18-20 octombrie 2019, alături de Primăria Municipiului Târgovişte şi Direcţia Judeţeană pentru Agricultură, „Festivalul Toamnei”.
Pe tot parcursul acestui sfârşit de săptămână, producători locali de legume, fructe şi flori, fermieri, meşteşugari şi artizani şi-au prezentat produsele locuitorilor judeţului, veniţi să-şi facă aprovizionarea pentru iarnă, într-un concept menit să pună în valoare potenţialul agriculturii dâmboviţene.
Gurmanzii au avut şi ei ocazia de a gusta din bunătăţile tradiţionale, pregătite cu multă grijă de bucătari şi asezonate din belşug cu produsulvedetă al toamnei, mustul.
Pe scena din Piaţa Mihai Viteazul, Centrul Judeţean de Cultură a pregătit trei seri inedite. Vineri a fost „Seara românească”, susţinută de Orchestra Populară Chindia şi de trupa târgovişteană, Harmony Sound. Sâmbătă, cei prezenţi se vor delecta cu ritmurile armeneşti, pregătite de Ionuţ Bacale şi cunoscuta macedoneană Diana Bişinicu şi band-ul ei. Festivalul s-a încheiat cu un program cu specific grecesc, susţinut de Trupa Acropolis şi îndrăgitul interpret lonuţ Galani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Evenimentul "Supravieţuirea copilului cu cancer în România - prima analiză pe date naţionale"

A avut loc evenimentul „Supravieţuirea copilului cu cancer în România – prima analiză pe date naţionale „.În timpul evenimentului ministrul Sănătăţii a spus că, în onco- pediatrie este nevoie de o abordare intersectorială în care domeniul medical trebuie sprijinit de măsuri şi acţiuni de suport pentru asigurarea accesului la educaţie, […]