THE JAZZ CAVE FESTIVAL, ediţia I

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, vă invită, începând de vineri, 2 iulie 2021, până duminică, 4 iulie 2021, să luaţi parte la cel mai proaspăt festival de jazz din România, THE JAZZ CAVE FESTIVAL, ediţia I, care aduce jazzul şi artele vizuale în inima munţilor Bucegi, mai exact în Peştera Ialomiţei, cel mai vizitat obiectiv turistic al judeţului Dâmboviţa şi unul dintre cele mai spectaculoase din ţară.
Vor fi trei zile de concerte, viodeomap-ping, proiecţii de film, o expoziţie de artă contemporană dar şi acţiuni de responsabilitate socială pentru un turism susten-abil care vor anima platoul Padina-Peştera, prilejuind întâlnirea cu apreciaţi artişti români şi străini.
Festivalul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), iar Complexul Naţional Muzeal „Curtea Dommnească” Târgovişte este partener cultural încă de la ediţia pilot, The Jazz Cave Beginnings, care s-a desfăşurat în octombrie 2020.
Accesul publicului se va face în limita locurilor disponibile, cu respectarea regulilor de distanţare socială, în baza biletului de intrare, în valoare de 50 lei/zi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În weekend, adrenalina şi motoare turate la maxim pe circuitul de motocros de la Moreni

Pasionaţii motoarelor sunt aşteptaţi cu drag, la Moreni, pentru o nouă etapă naţională. De această dată este vorba despre cea de a III-a etapă din cadrul Campionatului Naţional Individual al României la Motocros. Aceasta se va desfăşura pe circuitul de la Sângeriş din municipiul Moreni în perioada 2 – 4 […]