TESTĂRI PENTRU JUNIORI

Mihai ROŞOIU

În perioada 16-24 ianuarie, FRF organizează testarea Vameval (capacitatea aerobă maximală şi viteza aerobă maximală) pentru jucătorii născuţi în 2004 şi 2005 din circuitul extins al loturilor naţionale de juniori.
Acţiunea organizată de Federaţie a fost gândită astfel încât să faciliteze participarea cât mai multor juniori din aceste categorii de vârstă, drept urmare testele au loc în cinci oraşe din România, cât mai aproape de cluburile sau unde sunt legitimaţi fobaliştii sau de oraşele lor de rezidenţă.
Sâmbătă, 16 ianuarie, proiectul a demarat la Cluj-Napoca şi Arad, pe 20 ianuarie, testele au continuat la Bucureşti, urmând ca marţi, 21 ianuarie la Constanţa şi vineri, 24 ianuarie, la Craiova, să se încheie.
Echipa tehnică aflată la coordonarea proiectului este compusă din selecţionerii Daniel Mogoşanu şi Dan Oprescu, alături de Aurel Ţicleanu, Răzvan Rotaru, Valentin Sinescu, William Harasim şi toţi referenţii zonali ai FRF din aria geografică unde se organizează testările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, A DOUA JUCĂTOARE A ROMÂNIEI

Simona Halep a debutat la Australian Open, marţi, 21 ianuarie, de la ora 10. WTA a dat publicităţii clasamentul chiar în ziua în care s-a dat start în primul Grand Slam al anului. Sportiva noastră va debuta la AO de pe podium. Simo a urcat pe locul 3, cu 5561 […]