TESTĂRI PENTRU ARBITRII

Mihai ROŞOIU
0 0

arbitriArbitrii de top din România şi observatorii de Liga I s-au reunit timp de patru zile pentru a pregăti în detaliu partea a doua sezonului. Sâmbătă, 6 februarie, participanţii la curs au fost aşteptaţi la sediul Federaţiei Române de Fotbal unde au participat la testările teoretice şi video. Pentru celelalte trei zile ale cursurilor, în intervalul 7-9 februarie, activitatea s-a desfăşurat doar la complexul FRF de la Mogoşoaia. Zilele de luni şi marţi au fost dedicate părţii teoretice, în timp ce duminică s-au susţinut testele fizice.
Din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor au fost prezenţi preşedintele Kyros Vassaras şi vicepreşedintele Alexandru Deaconu.
Arbitrii şi arbitrii asistenţi au efectuat controlul medical în mod obligatoriu la cabinetele medico-sportive judeţene (municipiul Bucureşti) şi s-au prezentat la cursul de iarnă cu avizul medical individual, eliberat de instituţia respectivă specializată, la data începerii cursului de instruire. Arbitrii care nu s-au prezentat cu avizul medical favorabil pentru efort fizic nu au susţinut testele fizice, iar cei declaraţi „inapţi” din punct de vedere medical sau cei care nu s-au prezentat la controlul medical nu vor fi delegaţi până nu îşi rezolvă situaţia.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BASCHET LA TÂRGOVIŞTE

Sâmbătă, 13 februarie 2016, la Şcoala Tudor Vladimirescu din Târgovişte, va avea loc „Cupa YouthBank 2016”. Competiţia de baschet 3×3 este organizată în scop caritabil şi sunt invitaţi toţi iubitorii de sport să se alăture acestei iniţiative sociale. Astfel, ai posibilitatea să practici câteva ore de sport, să socializezi şi […]