TEJA A RECUNOSCUT SUPERIORITATEA CHINDIEI

Mihai ROŞOIU

FC Voluntari a fost învinsă clar de Chindia, scor 0-2, meci la finalul căruia Mihai Teja a fost resemnat.
Antrenorul ilfovenilor a recunoscut că, pentru moment, echipa sa atât poate, schimbările masive la nivelul lotului din vară fiind încă greu de gestionat.
„N-a fost uşor, am întâlnit o echipă bună, organizată. Am făcut nişte greşeli individuale care ne-au costat. Până la gol, am avut o atitudine bună. Nu suntem într-un moment foarte bun, dar trebuie să ne revenim. Obiectivul nostru este să scăpăm devreme de emoţiile retrogradării, am pierdut o echipă întreagă în vară. Au venit jucătorii târziu, e greu în cinci luni să schimbi o echipă întreagă şi să ai şi rezultate. Trebuie muncă mai multă. N-avem forţă, atât putem. La noi apar greşeli la fiecare meci, poate avem nevoie să fim mai concentraţi. Nu suntem o echipă cu forţă, care să poată domina orice adversar, cum am fost anul trecut”, a declarat Mihai Teja.
Partida cu Chindia a consemnat revenirea lui Mihai Teja pe banca celor de la Voluntari, după perioada în care a fost internat cu COVID-19 în spital. După joc, antrenorul a dezvăluit prin ce a trecut în ultimele săptămâni.
„M-am simţit rău, am fost conectat la aparate. Le mulţumesc celor de la Matei Balş, sunt nişte eroi. M-am simţit rău, m-am speriat, de aceea am şi mers la spital, important e că mi-am revenit”, a transmis Mihai Teja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UN COPIL A LEŞINAT ÎN TIMPUL JOCULUI DINTRE CHINDIA ŞI VOLUNTARI

Partida dintre FC Voluntari şi Chindia a fost oprită în minutul 30, după ce unui copil de mingi i s-a făcut rău.În minutul 30, partida a fost oprită pentru câteva minute după ce unui copil de mingi, aflat pe marginea terenului, i s-a făcut rău. Medicii de la Chindia au […]