TEATRUL „TONYBULANDRA” Premiul pentru CEL MAI BUN ACTOR – Liviu Cheloiu, în rolul Othello

0 0

liviu-cheloiuSpectacolul „Othello”, produs de Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte şi pus în scenă de regizorul armean Suren Shah-verdyan, a fost prezentat în secţiunea competitivă, intitulată Crize de familie, din cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Festin pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din Bucureşti.
La ceremonia decernării premiilor, desfăşurată la Palatul Cotroceni în data de 22 octombrie 2016, actorului Liviu Cheloiu i s-a acordat Premiul pentru Cel mai bun rol masculin, motivat de expresia plastică şi forţa dramatică a interpretării unui rol de importanţă majoră, cum este OTHELLO.
Vă invităm, joi, 3 noiembrie, de la ora 11:00, la Sala Oglinzilor a Teatrului Tony Bu-landra, pentru a ne fi alături la conferinţa de presă în care veţi putea afla detalii despre ce înseamnă acest rol pentru interpretul său, cât de solicitant este şi care sunt sentimentele pe care le ai în momentul în care munca ta este încununată de aprecieri, pe aceeaşi scenă pe care şi Oana Pellea primeşte Premiul pentru CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ.
Othello se va juca sâmbătă, 5 noiembrie, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra. Reprezentaţia va fi una interactivă, la finalul căreia spectatorii vor putea sta de vorbă cu actorii, în frunte cu cel premiat, care va face dovada reuşitei prin adu-cerea la rampă a trofeului, spre a-l dedica celui care i-a fost prim susţinător: publicul târgoviştean.
Criticul de teatru Ion Parhon scria în Revista Teatrală Radio, în urma premierei spectacolului, din data de 7 mai 2016: „Othello, interpretat de Liviu Cheloiu, parcurge repede drumul de la acele jocuri şi şăgălnicii […] la trăirile lăuntrice chinuitoare, trădate de vulcanice explozii temperamentale, pe măsură ce întreaga fiinţă a personajului este inundată de gândul otrăvit al trădării strecurat cu abilitate de lago. […] Evoluţia lui Liviu Cheloiu în Othello rămâne drept un moment de vârf pentru actorul cu o largă şi variată paletă de roluri pe scene din Târgovişte, Râmnicu Vâlcea şi din Capitală, aici edificator pentru reuşita viziunii regizorale şi împlinirea întregului spectacol”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Generator, ATV dotat cu lamă de zăpadă şi remorcă, pompă submersibilă, achiziţii noi pentru obiectivul turistic Peştera lalomiţei

Pentru optimizarea funcţionalităţii obiectivului turistic Peştera lalomiţei din masivul Bucegi, judeţul Dâmboviţa având în vedere numărul mare de vizitatori se impune achiziţionarea unor mijloace fixe, respectiv a unui generator curent, a unui ATV cu remorcă şi a unei pompe submersibile cu furtun de refulare. Pentru preîntâmpinarea unor eventuale incidente nedorite […]