Teatrul „Tony Bulandra”. Teatrul de Balet din Sibiu: „Trilogie Ionesco”

tony bulandraA şasea zi din BABEL F.A.S.T. a adus în Târgovişte spectacolul artistei danze Lisse Klitten; costume albe cu aplicaţii florale s-au plimbat prin oraş şi au impresionat prin frumuseţe şi mişcare. Cu o întârziere a apărut şi Serious Clown din Australia care pentru ultima sa reprezentaţie a venit la Teatrul Tony Bulandra şi a făcut un spectacol de excepţie.
Teatrul de Balet din Sibiu a susţinut primul spectacol de la teatru, la ora 18:00 în Sala Mare. Trilogie lonesco, este structurat pe trei părţi, trei lucrări ale lui Eugen lonesco, Lecţia, Scaunele, Rinocerii. Tehnica şi graţia balerinilor de la Sibiu a fost impecabilă, iportant de subliniat este şi faptul că această companie este ea însăşi ca un turn Babei, membrii săi fiind din Australia, Japonia, Italia, Spania, SUA, Marea Britanie şi România.
Spectacolul de la 19:30 a umplut Sala Studio şi deşi a durat 25 minute, spectatorii au ieşit profund marcaţi de reprezentaţia celor de la Teatrul Toneelhuis Body Revolution a fost un spectacol vizual, care a tratat tema războiului şi a utilizat mişcarea, proiecţii şi muzică pentru a se exprima.
De la ora 20:00 Serious Clown şi apoi Drum & Fire au venit la teatru şi au oferit reprezentaţii care vor rămâne multă vreme în amintirea publicului. La ora 22:00 a început mult aşteptata premieră a lui Dumitru Acriş, Nopţi Albe. Laboratorul lui L.E. Heifets, GITIS, din Moscova a venit cu poveste lui Dostoievski şi a captural publicul sub vraja sa.
Filmele de scurt-metraj norvegiene au început la ora 23:00, fiind o ocazie bună de a studia acest tip de cinematografie, care s-a dovedit a fi pe placut publicului prezent.
Vă aşteptăm în continuare la BABEL! Mai sunt doar 3 zile!
Programul festivalului îl puteţi găsi pe www.babelfest.ro sau pe www.tonybulandra.ro, iar rezervări de bilete se pot face la telefon 0245.210.046. (Programul casei de bilete este zilnc între orele 09:00 – 19:00).
Echipa BABEL F.A.S.T. 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Promovăm cultura - interviu cu Sorin Liviu Damean, doctor în istorie -

Recent, a avut loc, la Craiova, Conferinţa Internaţională Politică. Diplomaţie.Cultură.Lucrările conferinţei au fost dezbătute pe parcursul a două zile, 2-3 iunie, iar participanţii la acest eveniment au venit de pe tot cuprinsul ţării, dar şi din străinătate. În cele ce urmează veţi avea parte de o retrospectivă a ceea ce […]