Taximetrie ilegala

0 0

Un bărbat a fost sancţionat de poliţiştii Serviciului Rutier după ce a fost depistat în timp ce transporta ilegal mai multe persoane.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pentru control, un autovehicul condus de un bărbat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta transporta, pe traseul Băleni-Târgovişte, 12 persoane, deşi nu deţinea autorizaţie de transport.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile Legii 38/2003. De asemenea, a fost dispusă măsura suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru 6 luni prin retragerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vizita E.S. Nikoloz Nokolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a avut o scurtă întâlnire cu Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România. Aflat în judeţul Dâmboviţa, în cadrul unei vizite oficiale care a debutat la Primăria municipiului Târgovişte, înaltul oficial a purtat discuţii şi cu reprezentanţii instituţiei noastre, la întâlnire participând şi […]