Tătărani – Proiecte pentru modernizarea infrastructurii de drumuri

0 0

patru constantinPentru modernizarea reţelei de drumuri locale, Constantin Pătru, primarul comunei Tătărani, a iniţiat mai multe proiecte, finanţate din surse diferite.
„Avem o asociere cu Consiliul judeţean, pentru asfaltarea unor drumuri în lungime de 3,3 kilometri. Un alt proiect se referă la asfaltarea drumului comunal dintre Dragodăneşti şi Gheboieni. Sunt 2,5 kilometri, iar investiţia se va face cu bani de la guvern, prin OG nr. 28”. Primarul Constantin Pătru a mai spus că va solicita încadrarea DC 118 în categoria drumurilor judeţene, fiind cel mai circulat dintre drumurile de interes local, fiind dificil de întreţinut în stare bună cu bani de la bugetul local.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cristian Preda, susţinut de PMP Dâmboviţa pentru Parlamentul European

Partidul Mişcarea Populară Dâmboviţa îl va propune pe Cristian Preda drept candidat pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Anunţul a fost făcut de deputatul Florin Popescu, coordonatorul campaniei electorale a PMP. Acesta a mai declarat că ţinta este obţinerea unui scor electoral suficient de ridicat pentru ocuparea a patru mandate […]