Ţările europene unde se ridică o parte din interdicţiile de carantină

0 0

Conform unei ştiri, publicată luni 20 aprilie, de DIGI 24 HD pe site-ul său de ştiri, mai multe ţări europene încep săptămâna cu măsuri provizorii de relaxare a interdicţiilor din timpul epidemiei. Ridicarea treptată a măsurilor de carantină este influenţată de încetinirea ratei de răspândire a noului virus şi a capacităţii mari de testare pentru o identificare rapidă a contacţilor.
Astfel, de luni, în Germania, magazinele mici vor avea voie să se deschidă, iar şcolile îşi vor relua activitatea pentru acele clase unde au loc examene de absolvire, scrie Mediafax. Berlinul a anunţat, săptămâna trecută, că rata infecţiei a încetinit şi că focarul a fost pus sub control, dar

autorităţile i-au avertizat pe oameni că trebuie să rămână vigilenţi pentru a evita un al doilea val de infecţii.
Tot de luni, Polonia va redeschide locurile de promenadă, parcurile şi pădurile, iar în Norvegia, grădiniţele îşi vor redeschide uşile pentru copii.
Cehia va permite comercializarea în aer liber din pieţe, iar înAlbania, industriile minieră şi petrolieră vor funcţiona din nou.
Cu toate acestea, Spania, care are una dintre cele mai stricte blocaje ale Europei, şi Franţa au decis să amâne relaxarea măsurilor pentru încă câteva săptămâni. În Spania, însă, copiilor li se vor permite reluarea activităţilor în timpul liber de săptămâna viitoare. (M.C.)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai rea dintre toate lumile posibile (96) De la explozia urbană la bidonville-ul global

de Mike Davis_Conform datelor furnizate în 1997, de Comisia economică şi socială din cadrul ONU, în opt oraşe din lume, apa potabilă este atât de scumpă încât a devenit inaccesibilă pentru locuitorii săraci. Astfel, cei ce revând apa potabilă au mărit preţul la un nivel ce dezvăluie totala lipsă de […]