TÂRGOVIŞTENII O POT VEDEA PE SORANA CÎRSTEA LA BUCHAREST OPEN

Mihai ROŞOIU
0 0

Tichetele de intrare la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2018, ce se va desfăşura în perioada 16-22 iulie, se comercializează începând de miercuri cu preţuri cuprinse între 20 şi 75 de lei, anunţă Federaţia Română de Tenis într-un comunicat de presă remis AGER-PRES. Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan sunt cele cinci românce confirmate pe tabloul principal.
Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul www.bilete.ro şi în reţeaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos şi Poşta Română. Preţurile pe zile sunt următoarele: 20 lei (luni, 16 iulie), 20 lei (marţi, 17 iulie), 30 lei (miercuri, 18 iulie), 30 lei (joi, 19 iulie), 50 lei (vineri, 20 iulie), 75 lei (sâmbătă, 21 iulie) şi 75 lei (duminică, 22 iulie).
Intrarea este liberă pentru public în zilele de calificări, sâmbătă şi duminică (14 şi 15 iulie), iar copiii, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces gratuit şi în perioada 16-19 iulie, în limita locurilor disponibile, făcând dovada cu un act de identitate (legitimaţie, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.).
Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult patru bilete pentru fiecare zi de competiţie. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil. Persoanele cu diz-abilităţi vor avea intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, cu condiţia să trimită o solicitare nominală pe adresa office@frt.ro.
BRD Bucharest Open, turneul WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, se va desfăşura la Arenele BNR din Capitală în perioada 16-22 iulie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Achiziţionarea de ambulanţe cu finanţare prin POR 2014-2020

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a aprobat în data de 6 iulie Ghidul Solicitantului – Condiţii specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte dedicat achiziţionării ambulanţelor. În acest sens, depunerea proiectelor se va face începând cu luni 09.07.2018, ora 12:00 şi până la data de […]