Târgoviştenii mai au timp până luni, inclusiv, să plătească fără penalităţi taxele şi impozitele pe semestrul II

Primăria Municipiului Târgovişte aduce la cunoştinţa contribuabililor că 30 septembrie 2018 este data limită de plată a impozitelor şi taxelor locale, aferente semestrului II al anului fiscal 2018. Pentru că această zi este duminică (zi nelucrătoare), se vor considera în termen şi plăţile efectuate în data de 01 octombrie 2018. După această dată, se vor calcula majorări de întârziere în cuantum de 1% pe lună, până la data plăţii.
Impozitele şi taxele locale se pot achita la ghişeele instituţiei în numerar sau cu car-dul bancar, prin ordin de plată, mandat poştal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.
Programul de încasări la ghişeele Serviciul de Impozite şi Taxe Locale din str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E4, parter este: Luni, Marţi, Miercuri, Vineri – 8.00 – 16.30 şi Joi – 8.00 – 18.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

INSPECŢIA MUNCII INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ DÂMBOVIŢA COMUNICAT DE PRESĂ CAMPANIE AGENŢII DE TURISM

La iniţiativa Inspecţiei Muncii, I.T.M. Dâmboviţa a organizat Campania de control privind verificarea modului în care agenţiile de turism respectă prevederile legislaţiei muncii referitoare la relaţiile de muncă. Prin această acţiune s-a urmărit: – identificarea cazurilor de muncă nedeclarată; – identificarea agenţiilor de turism care nu respectă legislaţia privind încheierea, […]