Târgoviştenii care achită integral taxele şi impozitele locale restante, scapă de penalităţi

Contribuabilii târgovişteni, persoane fizice şi juridice, care îşi achită integral obligaţiile fiscale restante către bugetul local, până la data de 15 decembrie 2019, vor fi scutiţi de plata majorărilor şi penalităţilor de întârziere. Este decizia consilierilor locali şi trebuie spus că hotărâri similare au fost adoptate şi în anii anteriori.
În cazul persoanelor juridice, vor fi luate în calcul obligaţiile fiscale principale restante la data de 31 decembrie 2018 iar pentru persoanele fizice acelea calculate până la data depunerii cererii. Pentru a beneficia de această facilitate, contribuabilii trebuie să se adreseze funcţionarilor de la Serviciul Taxe şi Impozite, unde vor completa şi depune un formular tipizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

21 noiembrie -Ziua Naţională Fără Tutun

În fiecare an, în a treia joi a lunii noiembrie este celebrată „Ziua naţională fără tutun” având scopul de a conştientiza publicul şi decidenţii politicilor de sănătate în privinţa poverii sociale enorme (boli/diz-abilităţi/decese premature) atrasă de consumul de tutun şi a stimula modificări comportamentale şi măsuri legislative specifice. În România […]