TÂRGOVIŞTEANUL HORIA PĂUN, ÎN BOARD-UL FEDERAŢIEI INTERNAŢIONALE DE BASCHET

Mihai ROŞOIU

În weekend, la Munchen a avut loc prima şedinţă a noii conduceri a FlBA Europe, după alegerile de luna trecută. Pe ordinea de zi au figurat nominalizările pentru funcţiile de conducere, dar şi componenţa Comitetului Executiv, precum şi a comisiilor permanente.
Preşedintele reales al forului continental, turcul Turgay Demirel, va fi asistat pe perioada noului mandat de către trei vicepreşedinţi: Jean-Pierre Suitat (Franţa), Carmen Tocală şi John Goncalves (Gibraltar).
Este o decizie istorică pentru baschetul românesc, Preşedintele de Onoare al Federaţiei Române de Baschet (şi fost preşedinte în perioada 2005-2013), Carmen Tocală, fiind primul reprezentant al ţării noastre numit într-o funcţie atât de înaltă la FIBA Europe.
Baschetul românesc mai are doi reprezentanţi în conducerea forului continental în următorii 4 ani. Preşedintele FR Baschet, Horia Păun, va fi membru în Comisia de Competiţii FlBA Europe, în vreme ce Adrian Voinescu va face parte din ComisiaTehnică din cadrul FlBA Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA, IN CALIFICĂRI LA WIMBLEDON

Monica Niculescu, locul 113 WTA, a primit un wild card pentru tabloul principal al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, după ce a câştigat, duminică, turneul de la llkey. Direct acceptate pe tabloul prin-cipla mai sunt trei românce, Simona Halep, locul 7 WTA, Mihaela Buzărnes-cu, locul […]