Târgovişteanul Andrei Vlad pleacă de la FCSB!

Mihai ROŞOIU

FCSB are în acest moment 3 portari în lot: Cristian Bălgrădean (30 de ani), Andrei Vlad (19 ani) şi Răzvan Ducan (17 ani). În sezonul trecut, în lipsa fostului dinamovist, Andrei Vlad i-a luat locul în poartă, însă a avut evoluţii nesigure. Cu Bălgrădean titular incontestabil în poarta viceampioanei, Vlad are şanse minime să-şi demonstreze calităţile, iar Gigi Becali s-a decis ca din vară, să-l cedeze.
În privinţa lui Andrei Vlad, Gigi Becali a decis să meargă pe intuiţia lui Helmuth Duckadam, directorul de imagine de la FCSB. Patronul vicecampioanei a dezvăluit în direct la Digi Sport că din vară, internaţionalul de tineret s-ar putea despărţi de FCSB. Cel mai probabil, acesta va fi împrumutat la o echipă la care să lege meciuri ca titular.
„Din vară vrem să îl dăm pe Vlad să apere, nu de altceva… Uite acum neam gândit să facem ce a zis Helmuth”, a declarat Gigi Becali în direct la Digi Sport.
În vârstă de 19 ani, Andrei Vlad sa alăturat celor de la FCSB în 2017, când a venit de la CS U Craiova. 400.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul tânărului portar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NAŢIONALA DE VOLEI Şl-A AFLAT ADVERSARELE LA EURO 2019

Naţionala feminină de volei a României, calificată la turneul final după 4 de ani, şi-a aflat adversarele din grupa Campionatului European din 2019. Tragerea la sorţi efectuată miercuri la Istanbul a trimis naţionala României într-o grupă în care chiar cred că există şanse de calificare. Mai ales că meciurile se […]