Târgoviştea va avea primele staţii de încărcare pentru automobile electrice

0 0

Aleşii locali au aprobat proiectul de hotărâre privind întocmirea notei conceptuale şi a temei de proiectare pentru obiectivul de investiţii „Dezvoltarea infrastructurii de alimentare a autovehiculelor cu energie electric prin achiziţia a patru staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hybrid plug-in.”
Oportunitatea acestei decizii a fost dată de Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, odată cu încheierea contractului de finanţare, între Administraţia Fondului de Mediu şi Unitatea Administrativ Teritorială Târgovişte, pentru achiziţia şi montajul celor patru staţii de reîncărcare rapidă, de la o la 80% din capacitate în maxim 30 de minute.
Valoarea finanţării este de 630000 de lei iar cele patru staţii vor fi amplasate în apropierea Complexului Turistic şi de Nataţie, la Piaţa Doi Brazi, în parcarea de la stadion şi în parcarea publică de lângă biblioteca judeţeană.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Program pentru tinerii antreprenori

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat continuă şi asigură şi anul acesta finanţare pentru programul „Comerţ”. Pentru 2018 este prevăzută suma de 50 de milioane de lei, la fel ca anul trecut, programul având ca obiectiv general dezvoltare a activităţilor de comercializare a serviciilor de piata. În cursul […]