Târgoviştea Medievală – expoziţie tematică la Curtea Domnească

Primăria Municipiului Târgovişte şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” au organizat, în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017, EXPOZIŢIA TEMATICĂ „TÂRGOVIŞTEA MEDIEVALĂ”, în incinta pivniţelor Curţii Domneşti. Pe tot parcursul weekend-ului, expoziţia a putut fi vizitată între orele 09.00-17.00, fiind expuse standuri cu materiale publicitare despre monumentul istoric de importanţă naţională Curtea Domnească din Târgovişte, muzeele, bisericile vechi şi mănăstirile din zona municipiului.
Expoziţia
TÂRGOVIŞTEA MEDIEVALĂ
s-a aflat la a doua ediţie, anul acesta având un plus de originalitate prin desfăşurarea unor momente artistice, susţinute de elevi ai Şcolii Populare de Artă, de la Palatul Copiilor şi Ansamblul Folcloric Datina, din Băleni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ajutor excepţional pentru producătorii de lapte

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează crescătorii de animale că pot solicita ajutorul de adaptare excepţional destinat producătorilor de lapte şi fermierilor din alte sectoare de creştere a animalelor până la data de 7 iulie 2017, inclusiv. Cererile de solicitare a ajutorului de adaptare excepţional se depun la […]