Târgoviștea a găzduit Cupa României la Înot

1 0

În weekend a avut loc Cupa României la Înot, competiție găzduită la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Întrecerea  a avut la start 247 de sportivi, reprezentând 62 de cluburi.

Vedeta competiției a fost  David Popovici, triplu campion european de juniori, triplu medaliat FOTE, dublu recordmen mondial și locul 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în finala probei de 200 m liber. A fost la mai puțin de o secundă de a stabili un nou record mondial de juniori, la Târgoviște, în aceeași probă.

„După trei zile de competiție, au fost doborâte cinci recorduri naționale. 

La Târgoviște au fost  prezente și alte nume importante ale natației românești, precum Aissia Prisecariu, Ana Maria Sibișeanu, Bianca Costea, Alexandra Dobrin, Eliza Diamandescu sau Vlad Stancu. 

La Cupa României înoată și sportivi locali, legitimați la CSM Târgoviște, CS Târgoviște, ACS Contratimp sau SC Renovatio.

 Parteneriatul pe care l-am construit impreuna cu Camelia Potec, prezentă la această competiție, fostă campioană olimpică și actual președinte al FRNPM, este unul solid care aduce beneficii municipiului Târgoviște!”- a transmis Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BAC 2022- a început proba de evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română

În Dâmbovița, pentru Proba A – evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română,  sunt așteptați 2515 absolvenți. Examenul național de bacalaureat 2022 (prima sesiune), a  început luni, 6 iunie, cu probele de evaluare a competențelor, programate în intervalul 6 – 16 iunie. “Conform datelor înregistrate de comisia județeană de […]