Târgoviște va găzdui cea de-a III-a ediție a Festivalului–Concurs Național de Muzică Clasică „Belcanto”

Date:

În perioada 30 august – 1 septembrie 2024, Târgoviște va găzdui cea de-a III-a ediție a Festivalului–Concurs Național de Muzică Clasică „Belcanto”. Evenimentul este destinat interpreților de muzică clasică care își doresc să-și construiască o carieră în peisajul muzicii lirice vocal-interpretative.

Festivalul se anunță a fi un moment deosebit pentru pasionații de muzică clasică, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra talentul și abilitățile interpretative în fața unui public select și a unui juriu de specialitate. Participanții vor avea șansa de a concura în diferite categorii și secțiuni, având posibilitatea de a câștiga premii și recunoaștere în industria muzicală.

Regulamentul festivalului va stabili criteriile de participare, repertoriul permis, precum și detaliile referitoare la jurizare și premii. Acest eveniment reprezintă o platformă importantă pentru tinerii artiști care aspiră să-și facă cunoscut talentul și să-și construiască o carieră în domeniul muzicii clasice.

Astfel, Festivalul–Concurs Național de Muzică Clasică „Belcanto” se anunță a fi un moment de referință în peisajul cultural al României, aducând împreună pasionați ai muzicii clasice și oferindu-le oportunitatea de a străluci în lumina reflectoarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...