Târgovişte: Toate unităţile de învăţământ au alocaţii bugetare pentru catalogul electronic

0 0

Toate instituţiile de învăţământ preuni-versitar din Târgovişte – şcoli şi licee – au alocaţii bugetare pentru implementarea catalogului electronic. Referitor la acest subiect, primarul Cristian Stan a precizat că, până la această dată, aplicaţia funcţionează cu bune rezultate în 17 unităţi, în timp ce în alte 4 unităţi de învăţământ programul n-a fost implementat, din motive care ţin exclusiv de factorii de decizie din respectivele instituţii. Până acum au fost create peste 11000 de conturi şi trecute în catalog zeci de mii de note şi absenţe.
Prin susţinerea financiară a catalogului electronic, executivul Primăriei Târgovişte vine în întâmpinarea doleanţelor părinţilor şi contribuie la creşterea calitativă dar şi la întărirea disciplinei în învăţământul târgoviştean.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cu dâmboviţencele la luptă ANDREEA PĂRĂLUŢĂ ŞI OLIVIA OPREA, DIN NOU ÎN LOTUL ROMÂNIEI

Reprezentativa feminină de fotbal a României se reuneşte luni, 20 noiembrie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, pentru a pregăti partida cu Moldova, a patra din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial – Franţa 2019. Tricolorele vor juca împotriva selecţionatei Moldovei marţi, 28 noiembrie, începând cu ora 11:00, la Centrul Naţional […]