Târgovişte. Str. Urmuz: De două ori mai multe locuri de parcare în locul garajelor dezafectate

0 0

A fost finalizat proiectul de rea-menajare a zonei limitrofe Străzii Urmuz, Microraionul V, inclus în programul Primăriei Târgovişte şi finanţat cu bani de la bugetul local. Şi în acest perimetru a fost o intervenţie substanţială, a precizat primarul Cristian Stan, fiind dezafectate garajele inestetice, executate lucrări la terasament şi asfaltate strada, tro-tuoarele şi parcările. A fost reabilitată canalizarea pluvială, au fost montaţi stâlpi noi de iluminat public, cu lămpi cu consum redus de energie şi plantaţi arbuşti ornamentali pe latura aferentă Valului Cetăţii.
Cu prilejul inspecţiei în teren, primarul Cristian Stan a remarcat faptul că, pe amplasamentul sufocat practic de 35 de garaje a fost delimitat un număr aproape dublu de locuri de parcare şi că întreaga zonă are acum un aspect modern, funcţional. S-a intervenit pe o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi iar valoarea proiectului a fost de 450000 de lei. Tot în Microraionul V se lucrează la amenajarea parcării de pe Str. Ion Ghica, obiectiv care va fi gata în perioada imediat următoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

UNIRE Şl DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST

În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a fost reprezentat la prima ediţie a Festivalului Internaţional „Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra, în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali ai Şcolii […]