Târgovişte: Specialişti de top la Simpozionul Naţional „Calitatea Energiei Electrice”

0 0

La Institutul de Cercetare din cadrul Universităţii Valahia s-a desfăşuarat a XIII-a ediţie a Simpozionului Naţional „Calitatea Energiei Electrice”. Evenimentul a fost organizat pentru a Xl-a oară la Târgovişte şi a reunit specialişti în domeniul energiei electrice din toată ţara, reprezentând distribuitori, mediul universitar ori alte companii din domeniu.
La deschiderea lucrărilor , la prezidiu au fost ing. Valentin Brănescu, director general SDEE Muntenia Nord, Eduard Bănică, director general SDEE Târgovişte, profesorii universitari Ştefan Gheorghe şi Nicolae Golovanov şi Călin Oros, rector al Universităţii Valahia, gazda simpozionului.
Directorul general Valentin Brănescu a felicitat organizatorii pentru nivelul tehnico-ştiinţific tot mai ridicat al comunicărilor şi interesul pe care îl suscită simpozionul şi chiar a sugerat posibile teme de abordat în viitor, legate inclusiv de provocările de pe piaţa de energie electrică. Ca reprezentant al gazdelor , rectorul Călin Oros a punctat că este un eveniment ştiinţific important pentru Universitatea Valahia, care are tradiţie şi arată existenţa unui partener-iat util pentru toţi cei implicaţi.
Au fost programate mese rotunde şi două sesiuni de comunicări iar ziua de ieri s-a încheiat cu o serată muzicală, la Liceul de Arte „Bălaşa Doamna.” Organizatorii simpozionului sunt Electrica S.A., SDEE Muntenia Nord, Universitatea Politehnică Bucureşti şi Universitatea Valahia.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vor fi reluate lucrările la şoseaua de centură

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a anunţat că, în următoarele 10-12 zile, vor fi reluate lucrările la şoseaua de centură. Se va lucra pe cinci loturi distincte, cu termene de execuţie de câte şase luni pentru acele loturi care nu includ pasaje supraterane şi de 12 luni acolo unde există […]