Târgovişte: Se repetă acţiunea de combatere a insectelor de disconfort prin tratamente avio

0 0

Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii că, în perioada 16 – 22 iulie 2019, în intervalul orar 05.30 – 10.30, se va efectua a doua acţiune de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi etc) prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte (inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom).
Acţiunea se va efectua în primele două zile ale intervalului, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină) la termenul menţionat, acţiunea se va reprograma pentru următoarele zile propice acestei activităţi.
Combaterea dăunatorilor se va realiza cu insecticidul SOLFAC TRIO EC 200, substanţă produsă de divizia Bayer şi avizată de Ministerul Sănătăţii Publice. Produsul nu este daunător pentru oameni şi nici pentru mediul înconjurător, însă este toxic pentru albine şi organisme acvatice.
Pentru evitarea intoxicaţiilor familiilor de albine, se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanţă de 10 km, faţă de locul unde se execută tratamentul.
De asemenea, trebuie evitat păşunatul şi consumul de fructe în zonele supuse tratamentului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA, EGAL CU FC ARGEŞ

Chindia şi FC Argeş au remizat, 0-0, într-un joc de pregătire disputat vineri seară pe stadionul Nicolae Dobrin şi urmărit din tribune de aproximativ 400 de spectatori. Viorel Moldovan a folosit toţi jucătorii din lot, mai puţin Cornel Dinu şi Alin Dudea, uşor accidentaţi, într-un test de 2 x 50 […]